AWARDS

GOLD LIGHTING AWARD 2020

‘Η γλώσσα του φωτός στους παιδικούς χώρους’

Βραβεύτηκε το αρχιτεκτονικό γραφείο BabyEcoDesign,  στα πανελλήνια βραβεία Φωτισμού, Lighting Awards 2020, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του ΣΑΔΑΣ/ΠΕΑ, με το 1ο βραβείο, LD AWARD, στην ενότητα ‘Art & Entertainment- Concept Lighting Design’

Με την υποψηφιότητα  Ή Γλώσσα του Φωτός στους Παιδικούς Χώρους’, σε μια διαφορετική Τελετή Απονομής των Lighting Awards 2020, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 13/10/2020, το αρχιτεκτονικό γραφείο BabyEcoDesign απέσπασε το 1ο βραβειο, Gold Award, στην ενοτητα ‘Art & Entertainment- Concept Lighting Design’.

Bάσει των αναπτυξιακών γνωρισμάτων της όρασης κάθε σταδίου στην παιδική ηλικία, εισαγεται στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό η παιδοκεντρική προσέγγιση μιας μελέτης φωτισμού, ώστε ο χώρος να συντελεί στην καλυτερη δυνατη εξέλιξη του παιδιού & στην μέγιστη ανάπτυξη των δεξιοτήτων του.

Μεγάλη ευγνωμοσύνη & τεράστια χαρά. Είναι σημαντικο & αισιοδοξο, σε αυτές τις εποχές, να εστιάζουμε την προσοχή μας & τη δύναμη μας στο προσωπικό μας όραμα, το οποιο έχει να κάνει με το κοινό καλό & τη δημιουργια ενός καλυτερου κοσμου για τις επομενες γενιες.

Θερμά ευχαριστώ σε όλους  τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν να δημιουργήσουμε χώρους βασισμένους στις ανάγκες των παιδιών & σε όλους τους ανθρώπους της επιτροπής & της διοργάνωσης που αναγνωρίζουν τη σημαντική ύπαρξη ενός εξειδικευμένου παιδοκεντρικού σχεδιασμού στο φωτισμό σε όλους τους παιδικούς χώρους.