ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙΠΑΙΔΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Οι ιδανικές παιδικές χαρές έρχονται από τους Δανούς Monstrum

Οι πολυβραβευμένοι από την Δανία Monstrum, ένα σύνολο αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και εξειδικευμένων τεχνιτών, κρύβονται πίσω από αυτόν τον μαγικό κόσμο των παιδικών χαρών.
Σχεδιάζουν και παράγουν μονναδικες θεματικές παιδικές χαρές, με έμφαση στην καλλιτεχνική και αρχιτεκτονική ποιότητα που το αποτέλεσμα συναρπάζει και εμπνέει μικρά και μεγάλα παιδιά!
Το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα τους είναι χειροποίητα από ξύλο, δεύτερον τηρούν όλες τις προδιαγραφές για ένα ασφαλές και διασκεδαστικό παιχνίδι και τρίτον ο στόχος τους δεν είναι να δημιουργήσουν μια τσουλήθρα και κούνιες αλλά να είναι ένας τόπος που θα καλλιεργηθεί η φαντασία των παιδιών (υποβρύχια, γιγάντια κελύφη σαλιγκαριών, δούρειους ίππους κ.α), τους καθιστά μοναδικούς.
Οι Monstrum δημιουργούν παιδικές χαρές που μοιάζουν επικίνδυνες αλλά είναι ασφαλείς. Πιστεύουν ότι οι καλές παιδικές χαρές αντικατοπτρίζουν τον κόσμο: τα παιδιά θα έπρεπε να έχουν την δυνατότητα να βιώσουν την αίσθηση του κινδύνου, αλλά να αισθανθούν στο τέλος την συγκίνηση ότι ‘πάτησαν και πάλι στα πόδια τους’!