ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟΠΑΙΔΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Παιδικά δωμάτια…στα λευκά!

Ανεξάρτητα από την ηλικία, όταν βλέπουμε «άσπρη μέρα», κάνουμε σαν μικρά παιδιά, όσο ρίχνει χιόνι. Αγαπάμε το χιόνι γιατί φέρνει μαζί του την αλλαγή, την φρεσκάδα. Η αλλαγή στην καθημερινότητα μας φέρνει μια ανανέωση στο πολυασχολο μυαλό μας και βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας, κυριολεκτικά, διαφορετικό. Αυτό το διάλειμμα στη ρουτίνα μας, μας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουμε την δημιουργικότητα μας και φέρνει προς τα έξω το εσωτερικό παιδί που κρύβεται μέσα μας!

Στα λευκα η φυση εξω, γιατι όχι στα λευκα και στο σπιτι μας! Το λευκο σαν χρωμα, το πιο δημοφιλές χρώμα χάρη στην ιδιότητα του να αντανακλά το φως και να δείχνει τους χώρους μεγαλύτερους. Σύμβολο της αγνότητας, της καλοσύνης και της αθωότητας, προσφέρει ηρεμία, ξεκούραση και εσωτερική γαλήνη, δημιουργώντας ανοιχτούς και ευχάριστους χώρους. Αναδεικνύει ιδανικά όλα τα χρώματα με τα οποία συνδυάζεται, όμως μόνο του καταντάει βαρετό αν δεν συνδυαστεί κατάλληλα με αλλά χρώματα είτε στους τοίχους, είτε με αξεσουαρ διαφορετικού χρώματος.

Ιδανικο για μικρα παιδικα δωματια, για παιδικα δωματια χωρις πολυ φυσικο φως, καθως επισης και για παιδικους χωρους που θελουμε να εχουμε ένα ουδετερο σταθερο φοντο και να παιζουμε με τα χρωματα, αλλαζοντας τα αξεσουαρ, όταν θελουμε μια αλλαγη!