Τα παιδιά είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι δημιουργικότητας, επιμονής και αγάπης ­­­­άνευ όρων

Καλώς ήρθατε στο BabyEcoDesign.gr!

 

Ως γονείς που αγαπάμε τα παιδιά μας, μοιραζόμαστε όλοι την ίδια ουσιαστική επιθυμία για αυτά: να μεγαλώσουν με υγεία, τρυφερότητα, αγάπη & ισορροπία, ώστε να γίνουν και αυτά ενήλικες με τη σειρά τους, όσο το δυνατόν πιο χαρούμενοι άνδρες & γυναίκες που αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους.

Το BabyEcoDesign  είναι μια ιδέα που βασίζεται στις αρχές του παιδοκεντρικού & οικολογικού σχεδιασμού και είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στα παιδιά. Έχει δημιουργηθεί για τα παιδιά μας, για τα οποία αξίζει να προσπαθήσουμε να ζήσουν σ’ ένα καλύτερο κόσμο. Το BabyEcoDesign είναι το μοναδικό αρχιτεκτονικό γραφείο που εξειδικεύεται στην διαμόρφωση χώρων για παιδιά με παιδοκεντρική προσέγγιση.

Εδώ και πολλά χρόνια, έγκυρες μελέτες στους τομείς της παιδοψυχολογίας και της αρχιτεκτονικής, καταλήγουν ότι ο χώρος  που ζουν, μεγαλώνουν αλλά και επισκέπτονται τα παιδιά, παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη τους και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρύβει κινδύνους για την υγεία τους.

Πιο συγκεκριμένα ο κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος για τα παιδιά μας, με καινοτόμες ιδέες του παιδοκεντρικού σχεδιασμού, είναι αυτός που προσφέρεται και ενισχύει τις ανάγκες των παιδιών για κίνηση, έκφραση, δημιουργία, αυτονομία και μάθηση και περιλαμβάνει τα κατάλληλα εκπαιδευτικά μηνύματα ώστε να αναπτύσσονται μέσα αυτόν με σωματική, πνευματική και συναισθηματική υγεία. Όσο πιο κατάλληλα διαμορφώνεται ο χώρος που μεγαλώνει ένα παιδί, τόσο περισσότερο βάζουμε τις βάσεις για την διαμόρφωση ενός μελλοντικού χαρακτήρα με αυτοπεποίθηση, αυτοσεβασμό,  αλλά και ενός ευτυχισμένου ενήλικα!

Αν και εσείς θέλετε να διαμορφώσετε ή να διακοσμήσετε με τις αρχές του παιδοκεντρικού σχεδιασμού & της οικολογίας, ένα παιδικό δωμάτιο, ένα playroom, έναν παιδικό σταθμό, έναν παιδότοπο, ένα παιδιατρειο, ένα παιδικό κατάστημα, σε ένα χώρο ασφαλές, χαρούμενο και διασκεδαστικό για τα παιδιά σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 

Παράλληλα μέσα από αυτόν τον ισότοπο, θα σας ενημερώνουμε συχνά για ότι νεότερο σχετικά με την παιδοκεντρική & οικολογική προσέγγιση στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό & την διακόσμηση των παιδικών χώρων

 

Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας την ελπίδα ότι όλα τα παιδιά θα έχουν την χαρά να ζήσουν ευτυχισμένες ζωές και σας προσφέρουμε αυτόν τον ιστότοπο με την ελπίδα ότι βοηθάμε στη δημιουργία μιας καλύτερης ζωής για τα παιδιά μας!