Το BabyEcoDesign είναι το μοναδικό αρχιτεκτονικό γραφείο, που εξειδικεύεται στον παιδοκεντρικό σχεδιασμό χώρων που απευθύνονται σε παιδιά. Καινοτομώντας, συνδυάζει τις επιστήμες της Παιδοψυχολογίας & της Αρχιτεκτονικής, αναβαθμίζει σε επίπεδο ιδεολογικό, αισθητικό, λειτουργικό, τεχνολογικό και κυρίως παιδαγωγικό το περιβάλλον των χρηστών, προσβλέποντας έτσι στην ενίσχυση του ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα της αρχιτεκτονικής και δημιουργώντας την ευκαιρία για μια καθοριστική αλλαγή στο μαθησιακό δομημένο περιβάλλον.

Με βάση αυτή την συγκεκριμένη ιδεολογική αντίληψη για την αρχιτεκτονική, σε συνάρτηση πάντα με τις αναπτυξιακές ανάγκες των παιδιών, στα διάφορα στάδια της εξέλιξής τους, το έργο του αρχιτεκτονικού γραφείου στοχεύει στη δημιουργία χώρων, όπου η αλληλεπίδραση του χώρου με το παιδί, θα συμπληρώνει με επιτυχία την παιδαγωγική διαδικασία:

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ & ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΡΓΟΥ

με Παιδοκεντρικό Σχεδιασμό για όλους τους Χώρους για Παιδιά. Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου το σχεδιασμό & την επίβλεψη των εργασιών του έργου και σας παραδίδουμε έναν ολοκληρωμένο χώρο διαμορφωμένο πάνω στις ανάγκες των παιδιών.

Ε-DECOR: ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΙΔΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ

Μπορείτε να έχετε ένα πακέτο συμβουλευτικών υπηρεσιών για το χώρο σας, κατόπιν προκαθορισμένης τηλεφωνικής/video κλήσης. Ενδείκνυται σε περιπτώσεις που θέλετε εξ αποστάσεως, είτε μια σφαιρικά παιδοκεντρική προσέγγιση εξειδικευμένη για το χώρο σας, είτε μεμονωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για το χώρο σας (διαρρύθμιση χώρου, μελέτη φωτισμού, χρωματική πρόταση, έρευνα αγοράς εξοπλισμού κ.α.).

90 MINUTES CONSULTATION

Eπιτόπου επίσκεψη στο χώρο για παιδιά που σας ενδιαφέρει να ανακαινίσετε. Σας παρέχουμε Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Παιδοκεντρικού Σχεδιασμού 90’. Ενδείκνυται ειδικά σε περιπτώσεις όταν θέλετε άμεσα, είτε μια πρώτη ενδεικτική εικόνα και η μελετητική πρόταση και κατασκευή του έργου μπορεί να γίνει σε δεύτερο χρόνο, είτε να έχετε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την καταλληλότητα του χώρου.

Νέα Υπηρεσία: AUTISM DESIGN

Παιδοκεντρικός Σχεδιασμός Χώρων για Παιδιά στο Αυτιστικό Φάσμα. Υπάρχει Αρχιτεκτονική για Χώρους όπου μεγαλώνουν Παιδιά με Αυτισμό, με εξειδικευμένη προσέγγιση σε κάθε περίπτωση, που δρα θεραπευτικά στη ζωή των παιδιών.

Κλείστε το ραντεβού σας:
📞 6938224868
📩 babyecodesign.arch@gmail.com