ΒΡΑΒΕΙΟ GOLD LIGHTING AWARD 2020

ΒΡΑΒΕΙΟ GOLD LIGHTING AWARD 2020

Βραβεύτηκε το αρχιτεκτονικό γραφείο BabyEcoDesign,  στα πανελλήνια βραβεία Φωτισμού, Lighting Awards 2020, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του ΣΑΔΑΣ/ΠΕΑ, με το 1ο βραβείο, LD AWARD, στην ενότητα ‘Art & Entertainment- Concept Lighting Design’

Με την υποψηφιότητα  Ή Γλώσσα του Φωτός στους Παιδικούς Χώρους’, σε μια διαφορετική Τελετή Απονομής των Lighting Awards 2020, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 13/10/2020, το αρχιτεκτονικό γραφείο BabyEcoDesign απέσπασε το 1ο βραβειο, Gold Award, στην ενοτητα ‘Art & Entertainment- Concept Lighting Design’.

Bάσει των αναπτυξιακών γνωρισμάτων της όρασης κάθε σταδίου στην παιδική ηλικία, εισαγεται στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό η παιδοκεντρική προσέγγιση μιας μελέτης φωτισμού, ώστε ο χώρος να συντελεί στην καλυτερη δυνατη εξέλιξη του παιδιού & στην μέγιστη ανάπτυξη των δεξιοτήτων του.

Μεγάλη ευγνωμοσύνη & τεράστια χαρά. Είναι σημαντικο & αισιοδοξο, σε αυτές τις εποχές, να εστιάζουμε την προσοχή μας & τη δύναμη μας στο προσωπικό μας όραμα, το οποιο έχει να κάνει με το κοινό καλό & τη δημιουργια ενός καλυτερου κοσμου για τις επομενες γενιες.

Θερμά ευχαριστώ σε όλους  τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν να δημιουργήσουμε χώρους βασισμένους στις ανάγκες των παιδιών & σε όλους τους ανθρώπους της επιτροπής & της διοργάνωσης που αναγνωρίζουν τη σημαντική ύπαρξη ενός εξειδικευμένου παιδοκεντρικού σχεδιασμού στο φωτισμό σε όλους τους παιδικούς χώρους.