Επικοινωνία

 

H Μαρίλη Βουλτσάκη είναι εδώ και 20 χρονια, Αρχιτέκτων Μηχανικός, (Πολυτεχνική Σχολή, Α.Π.Θ), με εξειδίκευση στη ‘Παιδοψυχολογία: Ψυχολογία βρεφικής & προσχολικής ηλικίας’, (Καποδιστριακό Πανεπιστημίο Αθηνών). Είναι Υποψήφια διδάκτωρ (Τομέας Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Α.Π.Θ), &  παράλληλα είναι περήφανη & αφοσιωμένη μητέρα 2  παιδιών.

Εχει παρακολουθήσει πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια, μεταξύ των οποίων ‘Φωτισμός  στα Κτίρια’, ‘Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική’ κ.α. Μιλαει 4 ξένες γλώσσες, (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά & Ιταλικά). 

Έχοντας  αποκτήσει ένα πλούτο εμπειριών, σε θέσεις, τεχνικών σύμβουλων στην τοπική αυτοδιοίκηση,  σε ερευνητικα πανεπ/κα προγραμματα, σε κατασκευαστικές εταιρείες, αλλά και ως τεχνικός συνεργάτης σε αρχιτεκτονικά γραφεία, υπερίσχυσε η αγάπη της για τα παιδιά & τη ψυχολογία του ανθρώπου σ’αυτην την υπέροχη & πολύ σημαντική ηλικία, & την οδήγησε στην συνεχή έρευνα, μελέτη & εξειδίκευση και τελικά στην ίδρυση του μοναδικού αρχιτ/κού γραφείου παιδοκεντρικής αρχιτεκτονικής BabyEcoDesign, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία παιδικών χώρων , όπου τα παιδιά να μπορούν να αναπτύξουν το απεριόριστο των δυνατοτήτων τους.

Είναι γνωστή για το επιτυχημένο πάντρεμα της επιστήμης της αρχιτεκτονικης, με την επιστημη της παιδοψυχολογιας στα πολυαριθμα εργα της, καταφέρνοντας να δημιουργεί το κατάλληλο δομημένο περιβαλλον, οπου θα βρει το καταλληλο εδαφος για να εφαρμοστει η αντιστοιχη παιδοκεντρικη διδασκαλια & εκπαιδευση, από γονεις & εκπαιδευτικους.

Έχει παρουσιάσει και δημοσιεύσει αρθρα της σε διεθνη συνεδρια, αλλα και σε ελληνικα περιοδικα. Από το 2014 αρθρογραφει  και στην μοναδικη ελληνικη  ενημερωτική ιστοσελίδα με ποικίλα άρθρα για την παιδοκεντρική αρχιτεκτονική, τις νεες τασεις στα οικολογικα υλικα και το χωρο του παιδιου.

Η Μαρίλη Βουλτσάκη, ζει & εργάζεται με έδρα της, τη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας τις μοναδικές υπηρεσίες του BabyEcoDesign, σε όλη την Ελλάδα & το εξωτερικό.

info@babyecodesign.gr    –     Τ: 6938224868

 ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ