ΔΡΑΣΕΙΣ

Tο Χρώμα & η σημασία του στο Παιδικό Δωμάτιο – 1st KIDOT FESTIVAL

Στις 01 Οκτωβρίου 2017, στις 10.00, σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά, στο 1st KIDOT Festival, στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, για να μιλήσουμε μαζί για Χρώματα! Στο συγκεκριμένο εργαστήριο, θα ασχοληθούμε με το Χρώμα & τη σημασία του στο Παιδικό Δωμάτιο. Στην πρώτη ενότητα, θα μιλήσουμε για το πώς επιδρά το χρώμα στο ψυχισμό του παιδιού, το λεξικό των χρωμάτων, πως επιλέγουμε τα κατάλληλα χρώματα, τι χρώματα να χρησιμοποιήσουμε σε μικρά και μεγάλα δωμάτια, τι είναι τα οικολογικά χρώματα κ.α. Στην δεύτερη ενότητα, θα φτιάξουμε μαζί την ιδανική χρωματική παλέτα για το δικό σας παιδικό δωμάτιο και θα δούμε πως μπορούμε να φέρουμε την τέχνη στο χώρο του, δημιουργώντας την κατάλληλη γωνιά, με τον αντίστοιχο εξοπλισμό, ώστε να αναπτύξουν τα παιδιά στο μέγιστο τα δημιουργικά τους ταλέντα!

Λίγα λόγια για το 1st KIDOT FESTIVAL:

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και τη Κυριακή 1 Οκτωβρίου, το Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης φοράει τα γιορτινά του και μεταμορφώνεται σε ένα πεδίο ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και δράσης για μικρούς και μεγάλους από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ!

Εργαστήρια ρομποτικής και τεχνολογίας, θεατρικά παιχνίδια, μουσικά δρώμενα, χορευτικές παραστάσεις, εκμάθηση ξένων γλωσσών με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, yoga και αθλητικές δραστηριότητες, ζωγραφική και εργαστήρια δημιουργίας comic και manga, απτικοί χάρτες και τραγούδια στη νοηματική, δωμάτια απόδρασης, επιτραπέζια extra large, clown show και super ήρωες είναι μόνο μερικές από τις δράσεις που ντύνουν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά διήμερα της Θεσσαλονίκης!

Το 1st KIDOT Festival απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών μιας και φιλοξενεί εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά δρώμενα για παιδιά από την βρεφική μέχρι και την εφηβική ηλικία ενώ παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά εργαστήρια και δράσεις αλληλεπίδρασης μεταξύ γονέων και παιδιών καθώς και workshop αποκλειστικά για ενηλίκους! Lego Academies, παιχνίδια με ρομπότ, σχολές γονέων, βρεφικό μασάζ, baby wearing και χορός για γονείς μαζί με τα παιδιά, προσκαλούν τους μεγαλύτερους επισκέπτες να πάρουν και αυτοί μέρος στις εκπαιδευτικές δράσεις του KIDOT!

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη καθώς και η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά εργαστήρια και τις παράλληλες δράσεις. Η συμμετοχή σε όσες δραστηριότητες έχουν περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων θα γίνεται είτε με προεγγραφή είτε απευθείας με εγγραφή στο χώρο της εκδήλωσης εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Μπαίνοντας στον παρακάτω σύνδεσμο https://goo.gl/989vBz

και επιλέγοντας την ηλικία του KIDOT επισκέπτη μπορείτε να δείτε τις προτεινόμενες

Δελτίο Τύπου (λήψη)

www.kidotfestival.com